Skip to main content

Lightyear Promo Code Magyarországon 2024-ben (ingyenes TBSZ)

Updated on May 3, 2024
Fact checked
10 free trades
Promo Code
INVESTINGINTHEWEB
Copy
Convert 1000000 HUF free
Promo Code
INVESTINGINTHEWEBFX
Copy

A 2020-ban alapított Lightyear egy viszonylag új online bróker, amely magas profilú angyalbefektetőktől, többek között Richard Branson Virgin Groupjától is vonzott finanszírozást. Az amerikai, az EU-s és az Egyesült Királyság részvényeihez, ETF-ekhez és pénzpiaci alapokhoz való hozzáférést kínálva a Lightyear egy könnyen használható szolgáltatást kíván nyújtani versenyképes díjszerkezettel.

Ha Ön a Lightyear által támogatott országok egyikében befektető és szeretne egy Lightyear számlát nyitni, egyszerűen kövesse ezt a linket. A Lightyear weboldalán a mobilalkalmazáson keresztül regisztrálhat, befizethet 50 fontot/eurot, és megadhatja a következő promóciós kódot: INVESTINGINTHEWEB.

Egy Lightyear számla létrehozása a mi promóciós kódunkkal és legalább 50 font/euro befizetése azt jelenti, hogy 10 ingyenes kereskedést kap! Az ÁSZF érvényes. A tőke kockázatnak van kitéve.

Vonzónak találja ezt? Kíváncsi további részletekre arról, hogyan működik a Lightyear promóciós kód ajánlata? Olvasson tovább további információkért arról, hogyan szerezhet ma 10 ingyenes kereskedést a Lightyear-rel!

Lightyear Promóciós Kód Feltételei

💰 Regisztrációs Bónusz 10 ingyenes kereskedés
🤝🏿 Feltétel Regisztráljon és helyezzen el legalább 50 €/£-t
🔗 Ajánlói Link Lightyear
🏆 Promóciós Kód INVESTINGINTHEWEB
🌐 Elérhető Az összes országban, ahol a Lightyear működik

Lightyear TBSZ Promóciós Kód Feltételei (Magyarországra)

💰 Regisztrációs Bónusz Akár 1 000 000 HUF átváltása FX díjak nélkül
🤝🏿 Feltétel TBSZ Számla nyitása és a promóciós kód használata
🔗 Ajánlói Link Lightyear
🏆 Promóciós Kód INVESTINGINTHEWEBFX
🌐 Elérhető Magyarország

Egyéb Ingyenes Részvény Promóciók

Amennyiben más platformokon is érdeklik az ingyenes részvények és részesedések promóciós ajánlatai, íme néhány bróker, amelyeket érdemes lehet megfontolni:

Bróker Promóció Feltétel
Trading 212 Akár 100 £/€ értékű egy részvény Legalább 10 £/€ befizetésével
Interactive Brokers Akár 1000 $ ingyenes IBKR részvény Minden 100 $ befizetés után 1 $ értékű IBKR részvényt kap

A Lightyear Promóciós Kód Használata

A Lightyear promóciós kód ajánlata egyszerűen használható. Kövesse lépésről lépésre útmutatónkat, hogy megkapja az 10 ingyenes kereskedését most:

 1. Látogasson el a Lightyear weboldalára itt, és kattintson a ‘regisztráció’ gombra.
 2. Töltse le a Lightyear mobilalkalmazást;
 3. Regisztráljon a cég platformján;
 4. Fizessen be legalább 50 £/€-t;
 5. Miután befizette az összeget, adja meg a következő promóciós kódot az alkalmazás ‘Promóciók’ szekciójában: INVESTINGINTHEWEB;
 6. Élvezze az 10 ingyenes kereskedés előnyeit.
Entering the Lightyear Promo Code

A Lightyear általában kereskedési díjakat számít fel azoknak a befektetőknek, akik a platformját használják. Ezek a díjak tartalmazzák a 0,1%-ot, legfeljebb 1 $-t rendelésenként az USA részvényei esetében, 1 £-t rendelésenként az Egyesült Királyság részvényei esetében, és 1 €-t rendelésenként az EU részvényei esetében. Így a Lightyear promóciós kódunk használatával elkerülheti ezeket a díjakat az első 10 kereskedése során a platformon. Más díjak is érvényesülhetnek.

Lightyear Dashboard

Lightyear előnyei és hátrányai

Mikor online brókerrel regisztrál, pénzügyi kapcsolatot alakít ki egy szolgáltatóval. Fontos mérlegelni az előnyöket és hátrányokat, mielőtt elkezdené. A Lightyear esetében az alábbiakban vázoltuk az előnyöket és hátrányokat:

Lightyear Előnyök

A Lightyear használatának néhány legnagyobb előnye közé tartozik:

 • Hozzáférés széles körű befektetési lehetőségekhez, több mint 3000 amerikai részvényhez, valamint brit, EU-s részvényekhez, ETF-ekhez és pénzpiaci alapokhoz.
 • A Lightyear lehetővé teszi az amerikai részvényeken a törtrészvényes kereskedést.
 • Ingyenes többvalutás számla.
 • A befektetők kamatot kereshetnek a befektetetlen készpénzen: 4,5%-os kamatláb GBP, 3,25% EUR, és 4,5% USD esetében (2024 januárja szerint).
 • Az ETF-ekbe való befektetés Lightyear végrehajtási díjak nélkül és versenyképes kereskedési díjak az egyedi részvényeknél (más díjak is alkalmazhatók).
 • Nincs inaktivitási, őrzési vagy kivonási díj.
 • Átlátható további díjszerkezet, beleértve a 0,35%-os FX konverziós díjat és a 0,50%-os gyors kártyabefizetési díjat a szabadon felhasználható keret elérése után.
 • Könnyen használható mobilalkalmazás és innovatív mobil kereskedési platform.
 • A Lightyear Financial Ltd a RiskSave Technologies Ltd által kinevezett képviselője az Egyesült Királyságban, amelyet a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (FCA) engedélyez és szabályoz.
 • Az EU-ban az EFSA által szabályozott és felügyelt.
 • Magas Trustpilot értékelés, átlagosan 4,8 az 5-ből.

Lightyear Hátrányai

Bár számos ok van a Lightyearre való regisztrálás megfontolására, vannak hátrányok is. A legfontosabbak közé tartozik:

 • Jelenleg a Lightyear nem kínál néhány eszközt, mint például opciók, kötvények, árucikkek vagy jövőbeli szerződések.

Összegzés

A Lightyear promóciós kód ajánlata, amely 10 ingyenes kereskedést biztosít, nagyszerű módja annak, hogy megismerkedjen a részvénykereskedési alkalmazással. Érdemes lehet megfontolni a fent említett egyéb ingyenes részvény promóciókra való regisztrálást is.

Készen áll a Lightyearra való regisztrálásra? Egyszerű! Csak látogasson el a Lightyear weboldalára itt, és regisztráljon a céghez a bróker mobilalkalmazásán keresztül. Ezután befizet 50 €/£-t, majd adja meg a “INVESTINGINTHEWEB” ajánlókódot az alkalmazáson. Miután követte ezeket a lépéseket, élvezheti a 10 ingyenes kereskedés előnyeit!

Figyelmeztetés: A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatások szolgáltatója a Lightyear Financial Ltd az Egyesült Királyságban és a Lightyear Europe AS az EU-ban. Alkalmazandó feltételek: lightyear.com/terms. Szükség esetén kérjen szakképzett tanácsot.

Share this article
On this page
Share this article
About the author
Pedro Braz
Co-Founder & Growth Manager

Pedro is passionate about finance, marketing, and technology. He is a growth manager at several online projects and a former digital marketer for a fintech company.

Don't miss these