Skip to main content
Articles / XTB Acțiune gratuită (2023): Bonus în valoare de până la $30!

XTB Acțiune gratuită (2023): Bonus în valoare de până la $30!

Pedro Braz| Updated March 2nd, 2023
XTB ACȚIUNE GRATUITĂ

[Actualizare: această promoție nu mai este disponibilă. Explorați alte promoții gratuite în stoc!]

Vrei să primești o acțiune gratuită? Cu promoția XTB ,,Acțiunea gratuită este doar începutul”, poți să primești o acțiune gratuită fără prea mult efort. Îți vom explica cum poți obține acest bonus XTB.

Pur și simplu deschide-ți un cont XTB folosind acest link de afiliere XTB, și vei primi o acțiune gratuită în valoare de până la $30 odată ce îndeplinești criteriile explicate mai jos.

💰 XTB Bonus Acțiune gratuită $30
🤝🏿Condiție Deschide-ți un cont, realizează o depunere care poate să aibă orice valoare (1 leu este suficient), și gata!
🏆 Link Afiliere XTB Link de afiliere

Alte promoții cu acțiuni gratuite

Brokerage Promoție Bonus Link
XTB Acțiune gratuită (2023): Bonus în valoare de până la $30! 1 1 acțiune în valoare de până la  €100 Link
Media kit: BUX Logos | BUX Newsroom 1 acțiune în valoare de până la €200 Link

Cum obții acțiunea gratuită cu XTB?

Aici este un ghid simplu, pas cu pas, care explică cum poți intra în posesia acestui bonus:

  1. Deschide-ți un cont XTB: Visit XTB și deschide un cont nou prin furnizarea tuturor informațiilor solicitate.
  2. Finanțează-ți contul: odată ce ți-ai deschis contul, doar realizează o depunere (orice sumă!).
  3. Primește acțiunea gratuită: acțiunea ta gratuită în valoare de până la $30 va fi alocată în contul tău în următoarele 3 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că aveți la dispoziție până la 30 de zile lucrătoare de la data încetării acestei oferte pentru a efectua depunerea. Așadar, dacă vă înscrieți în data de 15 ianuarie 2023 și oferta se încheie în data de 28 februarie 2023. Această ofertă se aplică doar primilor 10,000 de noi investitori care se alătură! Așadar fi rapid!

În cât timp pot să vând acțiunea mea gratuită?

Poți să vinzi acțiunea imediat ce o primești fără a îndeplinirea vreunei condiții suplimentare! Atât de simplu!

Când se va încheia această promoție?

Această ofertă specială se va desfășura din data de 9 ianuarie 2023 până în data de 28 februarie 2023 (sau până este atinsă limita de 10,000 de acțiuni gratuite în toate țările). Vă rugăm să rețineți că oferta se poate încheia în orice moment. Deci, merită să vă înscrieți rapid!

În concluzie

Bonusul XTB ,,Acțiunea gratuită este doar începutul” este o modalitate excelentă de a vă prezenta aplicația de tranzacționare cu acțiuni. Nu vă costă nimic să deschideți un cont, în plus este o platformă ieftină și accesibilă pentru a economisi sau a investi. Nu există reguli pentru înscrierea la această promoție, nu trebuie să faci nici o tranzacție sau investiție pentru a fi eligibil. Toate detaliile vor fi explicate clar în aplicație în momentul în care vă înscrieți sau trimiteți un link de afiliere. 

Rezumat: deschide un cont, realizează o depunere (1 leu este suficient!) și primești o acțiune gratis!

Sperăm că acest articol vă răspunde la toate întrebările legate bonusul ,,Acțiune gratuită” de ka XTB. Spune-ne ce acțiune ai primit! Mai ai nevoie de ajutor? Adaugă un comentariu mai jos!

Întrebări frecvente

Ce face XTB?

Sunt una dintre cele mai mari platforme de economii și investiții din Europa. Compania are sediul în Polonia, dar operează în majoritatea țărilor din Euorpa. Cu toatea acestea, oferta menționată în acest articol se aplică doar investitorilor din Cehia, Franța, Germania, Italia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania și România. 

Este XTB bun pentru începători?

Platforma are o aplicație elegantă cu o interfață prietenoasă, ceea ce o face o opțiune bună pentru un investitor începător. Poți investi în acțiuni și ETF-uri cu comision zero făcând-o o opțiune bune pentru a investi sume mici.

Este XTB reglementat ?

Compania este reglementată ca instituție financiară în Polonia sub supravegherea Autorității de Supraveghere Financiară din Polonia. În plus, este înregistrată la autoritățile financiare locale din fiecare țară în care își desfășoară activitatea. 

Este XTB gratis?

Descărcarea aplicației este gratuită și deschiderea unui cont nu costă nimic. Tranzacționarea cu acțiuni și ETF este gratuită în unele țări. Se aplică alte taxe(spread-uri, costuri peste noapte dacă utilizați efect de levier,…).

Termeni și condiții:https://xtb.scdn5.secure.raxcdn.com/file/0102/76/free_stock_ro_5d596f2880.pdf

Pedro Braz
Co-Founder & Growth Manager

Pedro is passionate about finance, marketing, and technology. He is a growth manager at several online projects and a former digital marketer for a fintech company.

linkedin